Advertisement

Ennustus vuodelle 2020 | Traders' Club 28. jakso

Ennustus vuodelle 2020 | Traders' Club 28. jakso Vuosi 2019 lähestyy loppuaan, joten on aika kääntää katseet tulevaan pörssivuoteen. Tänä vuonna markkinoilla on nähty suuria liikkeitä ja paljon volatiliteettia – samaa on luvassa myös ensi vuonna ja sehän treidaajalle sopii. Jaksossa Jukka kertoo näkemyksensä ensi vuodelle niin teknisestä kuin myös makroperspektiivistä.

Jukan Titaanien taisto -salkku on noussut hieman yli 8 kuukauden aikana jo lähes 30%. Viimeisimpänä juuri viime jaksossa keskustellut listautumisannit ovat parantaneet tuottoja. Ota salkku seurantaan Sharevillessä:

● Viputuotteet ilman välityspalkkioita* – Nordnet Markets:
● Kaikki viputuotteet:
● Tutustu kaupankäyntiluottoon:
● Kokeile Infront Web Traderia tai Infront Active Traderia 2 viikkoa veloituksetta!
● Pyydä oma tarjouksesi kaupankäyntiin (välityspalkkio alk. 0,055 % ja siitä alaspäin):

Nordnet Traders' Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Traders' Clubista:

Arvonnan säännöt:

Nordnet eri kanavissa:
Kotisivut:
Nordnet Blogi:
Facebook:
Twitter:
Youtube:
Instagram:
Linkedin:

pörssi,sijoittaminen,Nordnet,osake,osakemarkkina,säästäminen,sijoittaminen 2019,osake sijoittaminen,maailman pörssit,arvopaperi,miten aloittaa sijoittaminen,helsingin pörssi,treidaaminen,treidaaja,traders' club,jukka lepikkö,tuomas tuominen,taantuma,karhu,härkä,

Post a Comment

0 Comments