Advertisement

INTERVJU: Mihajlo Ulemek - Jajare koje pljuju Arkana i Legiju bi drhtale pred njima! (7.12.2019)

INTERVJU: Mihajlo Ulemek - Jajare koje pljuju Arkana i Legiju bi drhtale pred njima! (7.12.2019) Gost emisije "Intervju" bio je Mihajlo Mile Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde. Bio je blizak prijatelj i ratni drug Željka Ražnatovića Arkana i služio je u "Tigrovima" kao pukovnik, da bi se posle rata sa Arkanom čak i okumio. Dobri poznavaoci njegovog lika i dela navode da je on stric Milorada Ulemeka Legije i da je jednom prilikom Legiju upozorio da je on za DB samo potrošna roba i da ne treba da se oslanja na njih. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 15.11.2019. godine. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Svi koji verno prate emisije i žele da pomognu rad naše produkcije to mogu učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

1. PATREON - Donacije za našu produkciju:


2. PAYPAL - Donacije za našu produkciju:


3. BALKAN INFO - Druge mogućnosti za donacije:


4. TEESPRING - Online prodavnica za inostranstvo:


5. BALKAN INFO - Online prodavnica za Srbiju:


*************************************************************

BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Prepoznati smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke.

1. BALKAN INFO - Nezavisna medijska produkcija


2. DOKUMENTARNE EMISIJE BALKAN - Kratki snimci i izjave:


3. BALKAN INFO - Facebook


4. BALKAN INFO - Instagram


5. BALKAN INFO - Twitter


*************************************************************

Balkan Info Intervju,Balkan Info,Балкан Инфо,Aleksandar Pavković,Aleksandar Pavkovic,Александар Павковић,Mihajlo Ulemek,Arkan,Legija,Ceca,Михајло Улемек,Аркан,Легија,Цеца,Pukovnik SDG,Srpska dobrovoljacka garda,Arkanovi tigrovi,Zeljko Raznatovic Arkan,Željko Ražnatović Arkan,Жељко Ражнатовић Аркан,Zemunski klan,

Post a Comment

0 Comments